Erkek Başlık Ve F9 Başlık Aldım Ama Giydiğimde Yok Oldu Oto Satıştada Değil

Forum üzerinden bana DM gönderin ve aşağıdaki soruları yanıtlayın eğer doğru ise yardımcı olurum

1. Karakter adı:
2. MAC Adresiniz:
3. Bilgisayar adınız:
4. Nesne Market alışverişiniz oldu ise item bilgisi, yok ise dekont:
5. E-mail adresiniz:
6. Server adı:

Hesap desteği şartları gereği yardımcı olmamız için yukardaki tüm bilgileri tarafımıza iletmeniz gerekiyor maalesef

Sizi de anlıyorum ancak hesap desteği şartları gereği yukarıdaki bilgilere ihtiyacım var ne yazık ki. Sonuç olarak hesabın size ait olduğunu doğrulamak ve ilgili bilgilerin tamamen sağlanması gerekiyor.

Ben bu hesabıma ulaşamıyorum bunlar haricinde bi yardımcı olurmusunuz? Hesaptaki kayıtlı ilan bilgisini falan söylesem ?

Bilgisayar kırldı bu normal bir durum değil 1 sene önce oynadığım serverin dekontunu size nerden sağlayabilirim bu tarz durumlarda mailden doğrulama yapabilirsiniz bir mail gönderirsiniz ulaşım sağlanıyorsa zaten o hesap benimdir sayın aselica birbirimizi biliyoruz sonuçta

hani kalkıpta x kişisinin mailine ulaşamam keyif alarak oynadığımız bir server siz yapmayın bare

Beyefendi mail ile doğrulama yeterli değil, hesap güvenliği üst sınırda bir işlemdir. Nesne Market üzerinden bir işleminiz varsa alınan eşyaların bilgisini aktarmanız lazım eğer ki aktaramıyorsanız oyuna ödeme yapıldı ise dekont/fatura iletimi gerçekleştirirsiniz. Cihaza erişemiyorsunuz ancak bizim yukardaki bilgilere ihtiyacımız var. Bilgisayarın kırıldığını kanıtlasanız dahi bizim o hesaba işlem yapmamız çok zor bizim açımızdan da bakın olaya rica ediyorum. Oyunumuzu oynayan, emek veren oyuncumuz olabilirsiniz ancak hesap desteği kuralları katıdır bizde sorumluluk almak istemeyiz.

Geri